Особливості вибору каналізації для приватного будинку

Автономна каналізація — обов’язковий елемент системи життєзабезпечення будинку, що забезпечує утримання житла в нормальних санітарно-гігієнічних умовах. Каналізація, що працює в автоматичному режимі і грамотно спроектована, ефективно впорається з будь-якими обсягами каналізаційних стоків, які при попаданні в підземні води, грунт, можуть спровокувати різні захворювання, в тому числі епідеміологічні.

Вибір елементів системи і монтаж автономної каналізації в заміському будинку здійснюється з урахуванням різних факторів:

• продуктивність очисної споруди, в відповідністості з об’ємом утворення стоків;

• наявність хімічних сполук і бактерій в складі каналізаційних стоків;

• віддаленість очисної системи від будівлі і відстань до джерела електроенергії;

• ступінь очищення стічних вод і тип грунту, де планується монтаж очисної споруди або септика.

Що таке септик?

Багато хто плутає призначення септика. Це одна з ланцюжків технології очищення, яка за своїми функціями не є завершеною очисною спорудою. Вимоги до септиків описані у відповідних екологічних правилах і нормах. Септик використовується для збору господарських вод, утворених в житлових будинках, котеджах, де відсутня повноцінна автоматична каналізація. Принцип дії септика полягає тільки на гравітаційному відділені забруднень, чого недостатньо для повного процесу біологічного очищення.

Детальніше на сайті нашої компанії https://aquapolymer.com.ua

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» спроектує і змонтує ефективну систему біологічного очищення каналізаційних стічних вод, яка впорається з будь-яким обсягом стічних вод. Ми беремо на себе ретельний аналіз усіх факторів для вибору оптимальної автоматичної системи каналізації з подальшою бактеріологічною, механічною або хімічною очисткою стічних вод. На очисні системи MakBoxBio пропонується офіційна гарантія виробника і сервісне обслуговування.

Компанія «Акваполімер Інжиніринг» пропонує виготовлення та монтаж стандартних типорозмірів модульних ємностей об'ємом від 15 до 5000 м3 з гарантією до 5 років.

Більш докладно можна уточнити ат усіх питань у наших менеджерів. 

Час роботи з 9:00 до 18: 00

Адреса
79035, Україна, м.Львів, вул. Зелена 149, оф. 127
Телефон
+38 067 245 88 89
+38 044 300 29 88
+38 032 245 89 88

E-Mail
[email protected]